La teràpia EMDR per superar traumes del passat

16 September, 2019   /    no comments

 

 

Resultat d'imatges de emdr

 

En el següent enllaç del canal de You Tube de L’Associació EMDR España, es fa una explicació de com les experiències del passat, que no estan superades, poden afectar a la nostra vida actual, i com la teràpia EMDR pot ajudar a superar tots aquests símptomes. Aquesta teràpia, només pot ser aplicada per professionals sanitaris com metges i psicòlegs, i està reconeguda per la OMS (Organització Mundial de la Salut) com una teràpia de base científica:

 

Per més informació: http://elcosilesemocions.com/qui-soc/

 

 

Sobre l'autor:

L'autor encara no ha introduit cap dada sobre el seu perfil.

Has d'iniciarsessio per publicar un comentari.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies. CERRAR