Què significa estar ferit psicològicament?

11 April, 2017   /    no comments

verbal-abuse

Peter Gerlach, un veterà terapeuta de famílies, fa un resum dels efectes de les “ferides” psicològiques “(i la inconsciència) que estressa a les persones, les relacions i les famílies. Les implicacions principals són:

(a) ferir als teus fills i possibles divorcis (degut a la dificultat per sentir i crear vincles),

(b) patir un estrès significatiu i continuat, malaltia i mort prematura.

Sobre l'autor:

L'autor encara no ha introduit cap dada sobre el seu perfil.

Has d'iniciarsessio per publicar un comentari.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies. CERRAR