Trauma i desenvolupament cerebral

4 April, 2017   /    no comments

Cerebro-500x366

 

 

Com afecten al desenvolupament del cervell les experiències traumàtiques viscudes:

Trauma i desenvolupament cerebral

Les persones que han patit trauma des de la seva infantesa aprenen a viure amb el sistema de supervivència constantment activat. No tenen la experiència de viure la vida, sinó de sobreviure constantment, en un estat d’alerta i amenaça que fa que la seva vida quotidiana sigui una lluita sense fi. Per altra banda, la seva capacitat de raonament es veu minvada precisament per aquest continu estat de supervivència. De tal manera que davant de determinades experiències, tenen la sensació de que és el seu cos qui actua de forma reflexa i impulsiva, sense que puguin tenir accés al raonament, i relativitzar així les coses.

Sobre l'autor:

L'autor encara no ha introduit cap dada sobre el seu perfil.

Has d'iniciarsessio per publicar un comentari.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies. CERRAR