Les veus del trauma

16 January, 2017   /    no comments

01-3-520x245

Escoltar veus dins el nostre cap, sobretot veus que critiquen, o que ens alerten de possibles perills (per exemple: “ets inútil”, “vigila! aquesta persona es vol aprofitar de tu”, “no ho aconseguiràs mai, no cal que ho intentis”), és una experiència habitual en les persones, i freqüentment es relaciona amb experiències difícils o doloroses del nostre passat (traumes).

Quan aquests traumes encara segueixen actius, una part de nosaltres continua en el passat, revivint constantment el trauma a través d’estímuls actuals que ens recorden a allò que ens va passar. És llavors quan aquestes veus prenen el control de la nostra vida, fent que el present estigui ple de dificultats i perills percebuts. La teràpia psicològica, ajuda a que puguem agafar el control de les nostres vides i calmar aquestes veus, per poder viure el present en harmonia i seguretat.

 El següent vídeo, és una representació molt clara de com ens afecten aquestes veus en el nostre dia a dia:

Sobre l'autor:

L'autor encara no ha introduit cap dada sobre el seu perfil.

Has d'iniciarsessio per publicar un comentari.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies. CERRAR