L’art d’oblidar: trauma, cervell i EMDR

1 September, 2014   /    Inici   /    no comments

Aquí teniu un video sobre com els traumes afecten el cervell de les persones i com la teràpia EMDR pot ser una intervenció terapèutica molt positiva. Només es visualitzaran 15 minuts del total del video. Si voleu veure’l sencer, cal que us el descarregueu:

https://www.dropbox.com/s/m92q0am340a9w88/La%20noche%20tematica%20-%20El%20arte%20de%20olvidar.mp4?dl=0

Si desitges una atenció personalitzada sobre el tema que acabes de llegir prem el següent enllaç

 

Sobre l'autor:

L'autor encara no ha introduit cap dada sobre el seu perfil.

Has d'iniciarsessio per publicar un comentari.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies. CERRAR